Machines

Afhankelijk van uw toepassing adviseren wij Meter Mix Systems Ltd. of 2KM.


Meter Mix Systems Ltd. bestaat al sinds 1989 en is sterk in kleinere machines tot een maximale opbrengst van 15 liter per minuut en hun machines zijn dan ook wat kleiner van omvang. Ze zijn leverbaar met plunjepompen en tandwieldoseerpompen. Uiteraard zijn er diverse uitvoeringen met opties mogelijk.
Meter Mix Systems Ltd. onderscheid zich van andere fabrikanten door ook door installaties te leveren die onder andere vacuĆ¼mkamer of XY systeem en machine combineren. Deze zijn volledig op elkaar afgestemd en bieden de mogelijkheid om luchtvrij in te gieten waar dat noodzakelijk is.
2KM (Komponenten Maschinenbau) GmbH heeft al 32 jaar een gevestigde naam in de markt en doet zich vooral onderscheiden met machines die onder zware omstandigheden gebruikt kunnen worden en opbrengsten kunnen hebben van 1 tot wel 250 kilo per minuut. 2KM beheerst elke vorm van doseren en mengen van component materialen. Ook hier zijn plunjepomp en tandwieldoseer-pompen leverbaar met diverse uitvoeringen van machines.